Promocijske dišave za avto po naročilu so odlični promocijski izdelki, ki jih lahko uporabite v ciljno usmerjenih kampanjah za nove izdelke, kot nagrade za zveste stranke ali pa kot enostavno orodje za promocijo vašega podjetja in storitev.

Reklamni osvežilec Quantum
Reklmni osvežilec – krog

Pri podjetju ORSA TIM d.o.o. vam ponujamo visoko kakovosten tisk, dolgotrajne in mamljive vonje ter hitro dostavo. Ne glede na vaš projekt ali velikost, smo vodilni pri izdelavi personaliziranih osvežilcev zraka za avtomobile po meri. Naši osvežilci so 100 % izdelani v EU in uporabljamo vrhunske dišave. Z našimi izdelki lahko promovirate vaše podjetje na edinstven način.

Ponujamo vam celotno paleto reklamnih izdelkov, od laserske gravure do pakiranja, s katerimi lahko presenetite vaše prijatelje in poslovne partnerje. Naši papirnati osvežilci, osvežilce Shake za avto, kopalnico, manjše sobe, omare in sesalce lahko povsem personalizirate, glede na vaše želje in zahteve.

Z reklamnimi osvežilci lahko ustvarite nepozaben vtis na svoje stranke in poslovne partnerje. Uporabljamo dišave na osnovi eteričnih olj, ki so neškodljive in lahko naroči vsak – športni klubi, revije, hoteli, avto-industrija ali posamezniki za posebne priložnosti.

Naša ponudba zajema širok izbor izdelkov, ki bodo poskrbeli za prijetno in svežo atmosfero.

Za več informacij in naročila nas kontaktirajte preko telefona, elektronske pošte ali spodnjega obrazca. Veselimo se sodelovanja z vami!

Vpišite ime podjetja
Vpišite vaš email
Imate vprašanje o količini, ceni, rokih dobave? Pišite nam in vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

5/5 - (4 votes)